fbpx

Reglement

Algemeen reglement en voorwaarden

Bij inschrijving aan de Delirium Vélo Tour verklaart u zich akkoord met onderstaande voorwaarden.

Dit evenement wordt georganiseerd door WTC De Wielervrienden Nazareth. Bij vragen kan u terecht op onze contactpagina

Inschrijving

De inschrijving is pas geldig na het volledig en correct invullen van het inschrijvingsformulier en als de betaling volledig voldaan is en deze voorwaarden zijn aanvaard.

Herroepingsrecht

Indien een deelnemer niet kan deelnemen, ongeacht om welke reden, kan er geen aanspraak gemaakt worden op terugbetaling van het inschrijvingsgeld.

Verzekering

Elke deelnemer moet verzekerd zijn. Een deelnemer duidt bij het begin van de inschrijving aan of hij verzekerd is via Cycling Vlaanderen of niet. Indien hij aanduidt dat hij niet verzekerd is zal de organisatie een dag vergunning afsluiten bij Cycling Vlaanderen. Dit verklaart de meerprijs van de tickets.

Schade en diefstal

De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, verlies of diefstal van persoonlijke spullen. We raden aan waardevolle spullen thuis te laten. De organisatie neemt alle redelijke veiligheidsmaatregelen (waaronder bewaakte fietsenstalling) maar het gebruik ervan is op eigen risico.

Deelname

Elke deelnemer wordt voorzien van een polsbandje aan de arm en fiets. Deze moet tijdens de deelname steeds zichtbaar zijn.

De organisatie kan deelnemers uitsluiten van deelname indien zij een gevaar vormen voor zichzelf of anderen, of de instructies van de organisatie of andere bevoegde instanties niet naleven.

Deelnemers zijn verplicht een helm te dragen.

De Deelnemer respecteert de wegcode.

De deelnemer verklaart in de nodige gezondheid en conditie te zijn om deel te nemen aan het event en de gekozen afstand.

Persoonsgegevens

De organisatie verklaart dat de persoonsgegevens enkel gebruikt worden voor de zaken die betrekking hebben tot het event en om deelnemers te informeren over het event. Deze gegevens worden nooit aan derden doorgegeven.